The Sporum - The Official Spore Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to forum index 
[Login] Login 
dr pepper bot pack  XML
Forum Index » Spore General Discussion
Author Message
Tornadotate23


Microbe

Joined: 09/14/2008 23:00:01
Messages: 16
Offline

i entered the code, chose the bot pack, and then this poped up:

Error Page

There has been an error.

If you need assistance, please contact our Help Center.

but then i go to my spore profile and the bot pack symbol is there. but then when i launch the game the parts arent there.
please help!
greenpetking


Civilized Sporeon

Joined: 12/06/2008 13:43:04
Messages: 2221
Offline

I had this problem just hold on and i'll get you the link that will fix it.
https://www.spore.com/login.jsp?redirectTo=/view/drpepper
There that should do it.

This message was edited 1 time. Last update was at 02/09/2010 22:35:35


Tornadotate23


Microbe

Joined: 09/14/2008 23:00:01
Messages: 16
Offline

when i click to install on that page this poped up

Safari can’t open “ealink:-eadcommandcmd=dm_add_download_job&contentId=spore_drp_dd&authToken=5uBy32IWp4d6I-UiRE1n2PPCmihRh28Ep5gEbcDxEjSDYgC5e_k_zZdEj3sS2ef6Nwh0ix_tZFYxxVifLtJNFg..” because Mac OS X doesn’t recognize Internet addresses starting with “ealink:”.

does this download work for mac
lordike89


Multicellular

Joined: 08/18/2009 21:31:06
Messages: 210
Location:
U.S.A.

Offline

I'd imagine not. For some reason Spore seems less than Mac friendly. You're still welcome to try, but I'm not sure if it'll work as it should.


Achievement Sporecast|Skip stages mid-game|My Creations
Before you ask ANOTHER question, did you use the search function?
[WWW]
greenpetking


Civilized Sporeon

Joined: 12/06/2008 13:43:04
Messages: 2221
Offline

Oh your on a mac. I am not sure if it works on mac. good luck.

Mootacoo


Civilized Sporeon

Joined: 10/10/2008 21:57:42
Messages: 2198
Location:
I'M ON A BOAT MOTHER****** DONT YOU EVER FORGET!

Offline


this may help:

http://forum.spore.com/jforum/posts/list/48776.page

....................
EpicZombie


Microbe

Joined: 02/13/2010 23:12:29
Messages: 6
Offline

greenpetking wrote:I had this problem just hold on and i'll get you the link that will fix it.
https://www.spore.com/login.jsp?redirectTo=/view/drpepper
There that should do it.


This doesn't work!! I try these links, but none ever work!! I guess it's hopeless... I've tried it with EADM up, but It never works!!

Somehow, I think people hate me because of Destroying Obama, the level I made... Sorry for the confusion, but I don't think I should have made it either.
SporeMasterKaliena


Spore Master

Joined: 09/09/2008 23:28:48
Messages: 10032
Location:
Virginia, USA

Offline

MAC does not use EADM. There is no official way to get the bot parts on a MAC at this time. There is a thread about Bot parts in Mac Help that explains an unofficial way.





 
Forum Index » Spore General Discussion
Go to:   
 
Powered by JForum 2.1.8 © ( EA Dev Build 2013-06-21 16:12:06 ) JForum Team