The Sporum - The Official Spore Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to forum index 
[Login] Login 
GA won't install with Steam purchased spore.  XML
Forum Index » Spore Help
Author Message
HarnessedYeti


Microbe

Joined: 12/31/2008 08:45:19
Messages: 19
Offline

I've tried copying the game files to another folder but nothing works
yet. Is there a specific folder the installer looks for because it won't let me tell it where the program is located.
SporeMasterKaliena


Spore Master

Joined: 09/09/2008 23:28:48
Messages: 10032
Location:
Virginia, USA

Offline

Could you advise , you have Spore on disc, and installed from disc, but then purchased GA via Steam? Is that correct?





HarnessedYeti


Microbe

Joined: 12/31/2008 08:45:19
Messages: 19
Offline

No, the opposite. I bought Spore from Steam when it first came out. Today I went into town and purchased GA on DVD at my local Gamestop. I'm still trying to find a work around solution on my own.
SporeMasterKaliena


Spore Master

Joined: 09/09/2008 23:28:48
Messages: 10032
Location:
Virginia, USA

Offline

I'll ask for clarification from Maxis.





HarnessedYeti


Microbe

Joined: 12/31/2008 08:45:19
Messages: 19
Offline

It would be very much appreciated since I haven't come across anyone else yet with this issue.
Cronzola


Microbe

Joined: 07/27/2009 00:06:40
Messages: 17
Offline

I got spore and ga BOTH from steam. Spore works but GA wont do ANYTHING. It says it encountered an error and needs to close.

Hibtone


Microbe

Joined: 08/23/2009 23:08:55
Messages: 1
Offline

i'm having the same problem, was this ever resolved?
warmslime


Spacefaring Sporeling

Joined: 02/27/2009 12:00:03
Messages: 6707
Location:
Greece

Offline

It seems they are not compatible. That's what I gathered from recent posts anyway.
If you just can't run the installer close all background unneeded apps including anti-virus programs and firewalls, and right click the installer from the disc and select run as administrator.

[WWW]
 
Forum Index » Spore Help
Go to:   
 
Powered by JForum 2.1.8 © ( EA Dev Build 2013-06-21 16:12:06 ) JForum Team