The Sporum - The Official Spore Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to forum index 
[Login] Login 
could not write license data????????????????  XML
Forum Index » Spore Help
Author Message
BAJIAN


Microbe

Joined: 02/22/2009 20:16:52
Messages: 2
Offline

Ok im not sure what is going on but everytime i try playing the game i click on the spore to start game and cannot write license data comes up always. Last night it did finally work but this morning the same cannot write license data still is coming up. Is there anything i can do to have this niot happen i wanna play!!!!! im using vista just a fyi please help.
SporeMasterKaliena


Spore Master

Joined: 09/09/2008 23:28:48
Messages: 10032
Location:
Virginia, USA

Offline

See this article

http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_sid=RVF_h8rj&p_faqid=18398





BAJIAN


Microbe

Joined: 02/22/2009 20:16:52
Messages: 2
Offline

Yea ive been there and followed the instructions. The funny thing is last night it workes and i was playing,but today so far i continue to get that message so im not sure what the problem is maybe congestion?
SporeMasterKaliena


Spore Master

Joined: 09/09/2008 23:28:48
Messages: 10032
Location:
Virginia, USA

Offline

It should not be a congestion issue. If the issue still occurs you could contact support toll free most USA at 866 543 5435 and have them check the status of your activations.





Applepie59


Multicellular

Joined: 04/14/2010 18:10:48
Messages: 289
Location:
obviously not Earth

Offline

Thanks alot. You destroyed my game and buying copies won't help.

If you like vaguely realistic creations, Clark and Stanley missions, and little updating, than boy howdy am I the creator for you!
http://www.spore.com/view/myspore/Peenut2k7
OmNomLemonade


Multicellular

Joined: 06/06/2011 23:55:23
Messages: 123
Offline

Applepie59 wrote:Thanks alot. You destroyed my game and buying copies won't help.

You're welcome.
Applepie59


Multicellular

Joined: 04/14/2010 18:10:48
Messages: 289
Location:
obviously not Earth

Offline

OmNomLemonade wrote:
Applepie59 wrote:Thanks alot. You destroyed my game and buying copies won't help.

You're welcome.

More or likley I just want to know how to fix it. Maybe cleaning the disc?

If you like vaguely realistic creations, Clark and Stanley missions, and little updating, than boy howdy am I the creator for you!
http://www.spore.com/view/myspore/Peenut2k7
Applepie59


Multicellular

Joined: 04/14/2010 18:10:48
Messages: 289
Location:
obviously not Earth

Offline

Applepie59 wrote:
OmNomLemonade wrote:
Applepie59 wrote:Thanks alot. You destroyed my game and buying copies won't help.

You're welcome.

More or likley I just want to know how to fix it. Maybe cleaning the disc?

You know what, f*ck that. F*ck EA. F*ck the idea of SecuRom even f*cking existing.

If you like vaguely realistic creations, Clark and Stanley missions, and little updating, than boy howdy am I the creator for you!
http://www.spore.com/view/myspore/Peenut2k7
warmslime


Spacefaring Sporeling

Joined: 02/27/2009 12:00:03
Messages: 6707
Location:
Greece

Offline

Applepie59, what is your problem?

[WWW]
Applepie59


Multicellular

Joined: 04/14/2010 18:10:48
Messages: 289
Location:
obviously not Earth

Offline

warmslime wrote:Applepie59, what is your problem?
Guess what? Its not just scratched, my disc is dead.

If you like vaguely realistic creations, Clark and Stanley missions, and little updating, than boy howdy am I the creator for you!
http://www.spore.com/view/myspore/Peenut2k7
warmslime


Spacefaring Sporeling

Joined: 02/27/2009 12:00:03
Messages: 6707
Location:
Greece

Offline

Applepie59 wrote:
warmslime wrote:Applepie59, what is your problem?
Guess what? Its not just scratched, my disc is dead.


Have you tried claiming Spore or GA (depends on what you're having a problem on) on Origins? I've seen reports of users having trouble doing the former.

[WWW]
Applepie59


Multicellular

Joined: 04/14/2010 18:10:48
Messages: 289
Location:
obviously not Earth

Offline

warmslime wrote:
Applepie59 wrote:
warmslime wrote:Applepie59, what is your problem?
Guess what? Its not just scratched, my disc is dead.


Have you tried claiming Spore or GA (depends on what you're having a problem on) on Origins? I've seen reports of users having trouble doing the former.


Oh hey, buying new ones really dosen't help!

If you like vaguely realistic creations, Clark and Stanley missions, and little updating, than boy howdy am I the creator for you!
http://www.spore.com/view/myspore/Peenut2k7
brandonpepsi


Microbe

Joined: 04/10/2011 16:16:09
Messages: 22
Offline

I really want to play spore and I keep getting the same error message, also my computer wont let me go onto the help page, so I don't know what to do...
 
Forum Index » Spore Help
Go to:   
 
Powered by JForum 2.1.8 © ( EA Dev Build 2013-06-21 16:12:06 ) JForum Team